top of page

Het huis

Als je in je vakantie of tijdens een weekend rust zoekt, dan biedt dit vakantiehuis en haar omgeving alles wat je nodig hebt voor 6 personen.

Het huis is "klein maar fijn". Elke meter is optimaal benut en oogt comfortabel door de ruime, lichte inrichting met veel natuurlijke lichtinval. Aan de voorkant een openslaande tuindeur, waardoor het terras als verlengde woonkamer kan dienen. De luxe bank in de kamer biedt zitcomfort voor het lezen van een boek,  plus een schitterend uitzicht op de duinen van Zoutelande. De eenvoudige keuken is van alle gemakken voorzien met vaatwasser, koelkast, vriezer en magnetron. In de hal heb je het toilet en een eigentijdse badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche tot je beschikking. 

Op de begane grond is een ruime tweepersoonskamer met kastruimte. Op de eerste verdieping, met een op maat gemaakte wenteltrap bereikbaar, heb je slaapkamers aan de voor- en aan de achterkant met elk twee bedden.

Het perceel

Zeker in de zomer biedt het perceel van bijna 600 m2 naar hartelust ruimte voor oud en jong.

Met een loungeset kun je heerlijk genieten van een plek die van 's ochtends tien tot in de loop van de avond in de zon ligt, aan de zijkant van het huis heb je een bank met uitzicht op bloemenvelden en akkers met op de achtergrond enerzijds de rotonde richting Zoutelande en Biggekerke en anderzijds de contouren van Meliskerke. Aan de voorkant staat een eettafel met gemakkelijke stoelen waar je uitgebreid kunt borrelen en/of tafelen. Voor het geval het 's avonds afkoelt of er een druppel valt, is er een overdekt terras met aangename loungeset, schemerlamp en koelkast tot je beschikking.
​De (jonge) sportievelingen kunnen zich uitleven op een trampoline, het (kleine) sportveldje met een basket of met tafeltennis- plus tafelvoetbaltafel. En voor alle leeftijd is er een heuse jeu de boules baan.

bottom of page